O nama

Od osnivanja društvo je poslovanje usmjeravalo prema kvaliteti pružanja usluge, pouzdanosti i poslovnoj izvrsnosti. Stalnim unaprjeđivanjem poslovnih procesa i stalnim stručnim usavršavanjem zaposlenika, tijekom vremena postigli smo i zadržali visoku kvalitetu naših proizvoda i usluga, konkurentnost i povjerenje klijenata.

Proizvodni program i organizacija

Proizvodni program i organizacija poduzeća su se vremenom prilagođavali promjenama u potražnji i tržišnim uvjetima. Danas uz tvrtku Tehnoguma d.o.o. Zagreb djeluju i sestrinske tvrtke sa sjedištem u Sarajevu i Beogradu te poslovnice u Splitu i Münchenu.

Tehnoguma d.o.o. i sestrinske tvrtke pokrivaju tržišta Hrvatske, Srbije i BiH, te zapošljavaju preko 100 kvalificiranih radnika. Posjedujemo i svu potrebnu infrastrukturu, odgovarajuće poslovne, skladišne i proizvodne prostore, te moderan strojni i vozni park kao i drugu potrebnu opremu za obavljanje djelatnosti poduzeća.

Tvrtke kćeri

Osim tvrtki kćeri čija je organizacija poslovanja i prodajni program identični programu matične tvrtke, u sastavu poduzeća su i tvrtke kćeri sa prodajnim program usmjerenim k drugim tržišnim nišama.

U sastavu tvrtke Tehnoguma d.o.o. su :

  • Tg Stil d.o.o. – Širenje djelatnosti u smjeru isporuka roba i usluga namijenjenih građevinarstvu rezultirao je osnivanjem poduzeća specijaliziranog za prodaju i ugradnju svih vrsta podnih obloga (parket, laminat, PVC, linoleum, tepisi, gumene podne obloge, otirači).
  • Tg Art d.o.o. – Razvojnim investiranjem, odnosno nabavkom modernih strojeva te zapošljavanjem educiranih djelatnika, osnovana je tvrtka čija je djelatnost oblikovanje i prerada pločastih materijala na bazi plastičnih masa (polikarbonatne ploče-lexan, akrilnih ploče-plexiglas, foamalux–forex).
  • Nautic Line d.o.o. – Tvrtka usmjerena na pružanje visokokvalitetnih rješenja za zidove, podove i palube svih vrsta plovila, ali i drugih objekata.SGSMarksISO9001ISO14001235x422

Sustav upravljanja kvalitetom

Kako smo svjesni da se postignuta visoka kvaliteta usluge i potpuno zadovoljstvo klijenata mogu održati samo u okviru djelotvorno izgrađenog, dokumentiranog i integriranog sustava upravljanja kvalitetom, Uprava društva kontinuirano i studiozno radi na osiguranju organizacijskih uvjeta za ispunjenje visokih zahtjeva u kvaliteti naših usluga i proizvoda.

Rezultat tih napora je uspostavljen, certificiran i integrirani sustav temeljen na zahtjevima Hrvatske norme EN ISO 9001:2008.

Sustav upravljanja okolišem

Kao poslovna organizacija opredijelili smo se za način poslovanja koji će za posljedicu imati najmanji mogući štetan utjecaj na okoliš. Sve faze naših poslovnih procesa, kao i djelovanje samih zaposlenika tvrtke, orijentirali smo prema poslovanju koje uvijek ima u vidu sve dionike u okruženju.

To se poglavito odnosi na očuvanje okoliša i brigu za zajednicu u granicama u kojim kao organizacija možemo utjecati. U tu svrhu uspostavili smo sustav upravljanja okolišem certificiran prema hrvatskoj normi HRN EN ISO 14001:2004.