Tko smo

Poduzeće Tehnoguma d.o.o. je na tržištu prisutno od 1993. g. Od osnivanja poslovanje usmjeravamo prema kvaliteti pružanja usluge, pouzdanosti i poslovnoj izvrsnosti. Stalnim poboljšavanjem kvalitete i stalnom izobrazbom zaposlenih uspjeli smo postići i zadržati visoku kvalitetu naših proizvoda i usluga, konkurentnost i povjerenje kupaca. Danas kompanija s tvrtkama kćerima pokriva tržišta Hrvatske, Srbije i BiH, zapošljava preko 100 kvalificiranih radnika, posjeduje svu potrebnu infrastrukturu, poslovne, skladišne i proizvodne prostore, moderan strojni i vozni park te drugu potrebnu opremu.  

Ponuda

Ponuda poduzeća je bazirana na programu proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala te drugih srodnih roba namijenjenih tehničkom održavanju industrijskih postrojenja. Prodajni program poduzeća se vremenom prilagođavao potrebama tržišta, tako da je osnovni asortiman roba postepeno proširen do današnje ponude.

Proizvodnja i Servis

Stalnim unaprjeđivanjem poslovnih procesa i stalnim stručnim usavršavanjem zaposlenika, tijekom vremena postigli smo i zadržali visoku kvalitetu naših proizvoda i usluga, konkurentnost i povjerenje klijenata.  

Javite nam se!

 +385 (0)1 2406 242